V nedeľu sme očakávali väčšiu návštevu a potrebovali sme niečo "na stôl". Na základe odporúčaní padlo meno Marián Fraňo vo Svätom Juri. Ďakujem ľuďom, ktorí nám ho odporučili.
Zavrite si oči a predstavujte si.
Je 9:00 a na dohodnutý čas idem pre objednávku. Dve štrudle a oškvarkové pagáčiky. Taký základ, ktorý tu na stole nesmie chýbať.
Vojdete do prevádzky, kde vám otvorí veľmi príjemný človek (až neskôr som pochopil, že je to osobne šéfkuchár Marián Fraňo) a do nosa vám udrie vôňa čerstvého pečenia, ktorú poznáte z doby, keď ste boli ešte doma u mamky. Tento vnem je nad všetko ostatné a dostane každého. Ale to bol iba začiatok.
Príjemný krátky pokec zo šéfkuchárom, vyplatenie zákazky, beriem krabice a odchádzam. Už v aute je "problém", lebo vôňa nákladu je neskutočná.
Napíšem vám pravdu, doteraz to bolo fantastické, ale potom prídete domov, vyložíte krabice, ... odkryjete objednávku a ....
Pozrite si na fotkách
Ku zákazke sme dostali ešte knihu, ktorú si môžete kúpiť tu (klikni na obrázok)
O kom to vlastne píšem?
https://www.vinohradnickaizba.sk/
Pán Fraňo, ĎAKUJEME